Speciale dagen

Vindt u het gezellig om samen met uw zus, vriendin, moeder, dochter of bijvoorbeeld collega’s kleren te passen? Bij ons kan dat!  Als u het van tevoren met ons overlegt, kunt u onder het genot van een hapje en een drankje gezellig bij ons winkelen.
Wilt u bijvoorbeeld direct uit het werk bij ons langskomen, dan zorgen wij desgewenst voor wat broodjes. U heeft dan ruimschoots de tijd om met uw collega’s of vriendinnen kleren en schoenen te passen. Bij een gezamenlijke besteding van € 500,- krijgt u 10% korting op uw aankoop. Deze service kunnen we uiteraard alleen op afspraak verlenen.

Overigens kunt u op afspraak ook in uw eentje bij ons terecht. Bijvoorbeeld op maandag, dinsdag of ’s avonds na onze reguliere openingstijden.

Een bezoek aan Antali mode kan leuk worden gecombineerd met andere activiteiten in Strijen of omgeving, zoals een bezoek aan het Museum van Strijen, wat direct tegenover de winkel ligt. Verder is de kerk in Strijen zeker een bezoek waard en kunt u met een fluisterboot van Strijen naar Strijen-Sas varen, waar een strand is.
Daarnaast is er in Strijen-Sas een prachtig natuurgebied, genaamd de Oeverlanden Hollands Diep. Hier vindt u prachtige wandelpaden en verschillende dieren, zoals bevers, loslopende runderen, diverse vogelsoorten, enzovoort.
In Strijen en Strijen-Sas vindt u overigens volop eetgelegenheden en andere horeca voor het nuttigen van een hapje en/of drankje!

Aan de overzijde van Antali, in het Historisch Onderhuis, vindt u Puur eten&zo. Dé plek in Strijen voor een gezellige lunch, kopje koffie of iets lekkers!puur eten

Naast de winkel is bovendien de winkel van Gemivaria. Een bijzondere cadeau- en kopieerwinkel waar dagelijks ongeveer vijftien mensen met een verstandelijke beperking werken. U kunt er voor zowel cadeau-artikelen als voor kopieerwerk terecht.

Kijk ook eens op de website www.italiaansservies.nl. Willy Klok importeert zelf prachtige serviezen uit Italië.

Leuk idee: Organiseer een zussen- of vriendinnendag in Strijen!

Museum Het land van Strijen
Winkel Gemivaria
Fluisterboot Strijen <-> Strijen-Sas
Natuur- en wandelgebied “Oeverlanden Hollands Diep”
Italiaans servies